Hasta Taşıyan Ambulans Kaza Yaptı: 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Hasta Taşıyan Ambulans Kaza Yaptı: 4 Yaralı

Hasta Taşıyan Ambulans Kaza Yaptı: 4 Yaralı

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde omzu çıkan bir yaralıyı hastaneye götüren ambulans otomobille çarpıştı.4 kişinin yaralandığı kazada otomobilde sıkışanlardan 2'si, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.

12.08.2012 16:51

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde omzu çıkan bir yaralıyı hastaneye götüren ambulans otomobille çarpıştı. 4 kişinin yaralandığı kazada otomobilde sıkışanlardan 2'si, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.

Konaklı Beldesi'nde tatil yaptığı otelde düşerek omzu çıkan 20 yaşındaki Deniz Memiş'i Alanya Devlet Hastanesi'ne taşıyan Mevlüt Mercan yönetimindeki 07 AYP 68 plakalı ambulans, Yayla Yolu Kavşağı'nda Süleyman Çağlar yönetimindeki 07 NAL 23 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, otomobilde yolcu olarak bulunan Zübeyit Dalokan, Emine Dalokan, Melek Cereci ve oğlu 3 yaşındaki Batuhan Berat Cereci yaralandı. Otomobilin ön yolcu koltuğunda bulunan Melek Cereci ve arka koltukta oturan Zübeyit Dalokan, sıkıştıkları yerden itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkarıldı. Otomobilde bulunan Emine Cereci ile ambulansta bulunan şoför, hasta ve 2 teknisyen kazada yara almadı.

Alanya Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor. - Antalya/ Alanya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hasta Taşıyan Ambulans Kaza Yaptı: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement