Hatay'da Fetö Operasyonu: 50 Gözaltı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hatay'da Fetö Operasyonu: 50 Gözaltı

Hatay\'da Fetö Operasyonu: 50 Gözaltı
13.07.2017 12:01

Hatay'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) yönelik soruşturması kapsamında, aralarında daha önce meslekten ihraç edilen memurların da bulunduğu 50 kişi gözaltına alındı.

Hatay'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) yönelik soruşturması kapsamında, aralarında daha önce meslekten ihraç edilen memurların da bulunduğu 50 kişi gözaltına alındı. Hatay Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince tarafından il genelinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda, örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandığı iddiasıyla, aralarında Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile meslekten ihraç edilen memurların da bulunduğu 50 kişi gözaltına alındı. Yaklaşık 50 kişinin de aranmasına devam edildiği öğrenildi.

(Adem Karagöz/İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hatay'da Fetö Operasyonu: 50 Gözaltı - Son Dakika


Advertisement