Hattat Traktör Ege Tarım Fuarı'nda - Son Dakika
Güncel

Hattat Traktör Ege Tarım Fuarı'nda

Hattat Traktör Ege Tarım Fuarı\'nda

Hattat Traktör, bileğine güvenen çiftçileri Ege Tarım Fuarı'nda buluşturacak.

19.02.2013 15:47

Türkiye'nin lider yüzde yüz yerli traktör üreticisi Hattat Traktör, Denizli'de 20-24 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek Türkiye'nin en büyük tarım ve hayvancılık fuarlarından biri olan 9. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı'na Avrupa da Yılın traktörü ödülünü almış traktörleriyle renkli şovlarda bulunacak.

Bileğine güvenen çiftçileri fuara davet eden Hattat Traktör, çiftçiler arasında bilek güreşi turnuvası düzenleyerek kazananlara sürpriz hediyeler verecek.

Hattat Tarım Makinaları'nın ödüllü traktörlerinin yer alacağı stantları ziyaret edecek çiftçiler, Hattat Bahçe Serisi A50B- A80B, Ferrari marka traktörler ve Hattat çok amaçlı tarla traktör modelleri, Valtra A, N ve T serisi ürünlerini yakından inceleyebilme fırsatı yakalayacak. Ayrıca Denizli Tarım Fuarı kapsamında Hattat Traktör, Horoz Medya ve Orion Fuarcılık işbirliğinde ilk defa düzenlenecek olan ve Ata sporlarımız arasında yer alan Bilek Güreşi Etkinliği her gün belirli aralıklarla gerçekleşecek. Bilek güreşi etkinliğine katılan çiftçiler, sürpriz hediyeler de kazanacak.

Hattat Tarla Serisi traktörler, 50 beygirden 102 beygire kadar Çerkezköy Tekirdağ da üretilmektedir. Geniş kabini ive 102 beygir gücüyle Türkiye de ilk 100 beygir üzeri üretilen yerli traktördür. Avrupa da Yılın Traktörünü ilk defa Türkiye'de yerli bir bir traktörün Avrupadan birincilikle dönmesini sağlamıştır. Yüksek torklu Perkins motor kullanılan traktörler en düşük yakıt tüketimine sahip traktörlerden birisi olarakda dikkat çekmektedir.

Hattat Bahçe Serisi traktörler, farklı vites seçenekleri ile '12 İleri 12 Geri Valtra Transmiyon' özelliğine ek olarak Valtra transmisyonu birleşik tip şanzıman yapısına sahip olmasıyla da motorun üretmiş olduğu gücü minimum kayıplarla işe uygulayabiliyor.

Çiftçilerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanan Hattat Çok Amaçlı Serisi, yüksek performansı ve boyutları ile hem tarla hem de bahçede çalışmak için ideal.

Maksimum performansı düşük yakıt tüketimi ile birleştiren Perkins motorları mükemmel çekiş sunarken, geniş hız aralığı ile tarımsal faaliyetleri ve nakliye uygulamalarının daha kısa sürede tamamlamasını sağlıyor.

Valtra A serisi, üstün performansı ile çiftçilerin en büyük yardımcısı olurken teknoloji ve kalitesi ile bilinen Sisu Diesel motorların kullanıldığı seride maksimum performans ile yakıt tasarrufu da sağlanıyor. Ayrıca A Serisi geniş vites seçenekleri ile en uygun hız aralığını yakalamanızda da yardımcınız olacak.

Valtra T serisi, en ağır çalışma koşullarında mükemmel performansıyla çiftçilerin hayatını kolaylaştırıyor. Sisu Diesel motorların kullanıldığı seride maksimum performans ile yakıt tasarrufu da sağlanıyor. Valtra T serisi, "Power Bulge" ve "Transport Boost" sistemleri ile ekstra güç gerektiren işlerde traktörünüzün performansını ve hızını arttırıyor.

Ferrari marka traktörler ise, güçlü motoru ve uygun boyutsal özelikleri ile bağ ve bahçe işlerinde traktörden beklenen performansı kullanıcısına sunuyor.

Mükemmel tasarımı ve esnek manevra kabiliyeti ile bodur meyve bahçeleri ve seralarda maksimum performansla çalışıyor. Dört çeker özelliği gücü tüm tekerlere eşit şekilde dağıtarak üstün tutunma sağlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hattat Traktör Ege Tarım Fuarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement