Havaya Attığı Bebeği Tutamadı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Havaya Attığı Bebeği Tutamadı

Havaya Attığı Bebeği Tutamadı
19.12.2009 12:51

Kayseri'de Bir Baba, Sevmek İçin Havaya Atıp Tuttuğu Bebeğinin Ağır Yaralanmasına Neden Oldu.

Kayseri'de bir baba, sevmek için havaya atıp tuttuğu bebeğinin ağır yaralanmasına neden oldu.

Kocasinan ilçesi Barbaros Mahallesi'nde oturan Ramazan Köroğlu, 1 yaşındaki oğlu Ebrar'ı sevmek için havaya atıp tutmaya başladı. Ancak, babanın elleri arasından kayan bebek başının üzerine zemine düşerek ağır yaralandı. Ebrar bebek, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi beyin cerrahi servisinde tedavi altına alındı.

Olaydan sonra “taksirle yaralanmaya sebebiyet vermek”ten gözaltına alınan baba Ramazan Köroğlu'nun polise verdiği ifadede “Oğlum Ebrar'ı sevmek için yukarı atıp tutarken bir anda elimden kaydı. Yaptığımdan çok pişmanım ama bir kaza oldu” dediği öğrenildi. Ramazan Köroğlu, ifadesinin alınmasından sonra Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla serbest bırakıldı.

Hastane yetkilileri, Ebrar'ın tedavisinin sürdüğünü, sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Havaya Attığı Bebeği Tutamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement