HAYALET EKRAN HIRSIZLARI ÖNCE KAMERAYA SONRA POLİSE YAKALANDI - Son Dakika
Güncel

HAYALET EKRAN HIRSIZLARI ÖNCE KAMERAYA SONRA POLİSE YAKALANDI

İSTANBUL'da park halindeki otomobillerin "Hayalet ekran" olarak bilinen elektronik donanımlarını çalan 3 şüpheli polis tarafından yakalandı.

27.12.2022 10:50  Güncelleme: 11:30

İSTANBUL'da park halindeki otomobillerin "Hayalet ekran" olarak bilinen elektronik donanımlarını çalan 3 şüpheli polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin park halindeki bir otomobilin kapı camını kırarak içeri girip hırsızlık yaptıkları anlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Hırsızlık Büro Amirliği tarafından lüks otomobillerden hırsızlık yapan bir çeteyi yakalamak için operasyon başlatıldı. Polis yaptığı araştırmada şüphelilerin bazı olaylarda güvenlik kameralarına yakalandığını tespit etti. Görüntülerde kullandıkları motosikletle araçların yanına gelen şüphelilerin, lüks aracın arka camını kırdıkları buradan içeri girerek hırsızlık yaptıkları görüldü. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kimliklerini tespit ettiği şüphelileri yakalamak için operasyon yaptı. Şüpheliler Emre D.(20), Yusuf E.C.(20), Mustafa İ.(19) Kartal'da kullandıkları iki motosikletle gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğünde sorguları yapılan şüphelilerden Emre D.'nin daha önceden 30 kez, Yusuf E.C.'nin 12 kez, Mustafa İ.'nin ise 3 kez gözaltına alındığı tespit edildi.

TUTUKLANDILAR

Polis yaptığı soruşturmada yakalanan şüphelilerin Tuzla ilçesinde 7, Kartal ilçesinde 3 olmak üzere toplam 10 olay gerçekleştirdikleri tespit edildi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi. 3 şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HAYALET EKRAN HIRSIZLARI ÖNCE KAMERAYA SONRA POLİSE YAKALANDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel HAYALET EKRAN HIRSIZLARI ÖNCE KAMERAYA SONRA POLİSE YAKALANDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Murad Mert: bravo 30 kez göz altına alınmış. sonunda tutuklanmış. 30 kez adama tekrar yap bir şey olmaz demişler. 0 0 Yanıtla

Advertisement