Hayatı Kolaylaştıran "AKILLI Saatler" Medıa Markt'larda - Son Dakika
Güncel

Hayatı Kolaylaştıran "AKILLI Saatler" Medıa Markt'larda

Hayatı Kolaylaştıran "AKILLI Saatler" Medıa Markt\'larda

Media Markt, akıllı cep telefonlarıyla entegre bir şekilde çalışan yeni nesil akıllı saatleri ve bileklikleri müşterileriyle buluşturuyor.

03.07.2014 10:36  Güncelleme: 10:32

Türkiye'deki 41 mağazasında ve online satış kanalı mediamarkt.com.tr'de satışa sunulan giyilebilir teknoloji ürünü akıllı saatler ve bileklikler, cep telefonlarının pek çok özelliğini ses ve dokunmatik komutlarla kontrol edebilme özgürlüğü sağlıyor.

Son teknolojik ürünleri düşük fiyatlarla sunan Media Markt, kullanıcıların akıllı telefonlarına bluetooth aracılığıyla bağlanabilen yeni teknoloji ürünü akıllı saatleri ve bileklikleri satışa sunuyor.

Minimalist, hafif ve trend bir görünüme sahip olan akıllı saatler ve bileklikler, telefona gelen aramaları cevaplayabilme, yeni arama yapabilme, sesli komut özelliğiyle mesajlara yanıt verebilme, egzersiz yaparken nabız ve aktivite seviyesini ölçebilme ve mp3 dinleyebilme özellikleriyle dikkat çekiyor. Özel hayatın yanı sıra iş yaşamında da büyük bir kolaylık sağlayan saatler ve bileklikler, toplantıda gelen çağrıları görüntüleme, mailleri okuyabilme ya da trafikte seyir halindeyken dikkat dağıtmadan akıllı telefonu kullanmaya da olanak tanıyor.

Özgürlüğü ve rahatlığı bir üst seviyeye taşıyan akıllı saatlere ve bilekliklere Media Markt ve online satış kanalı mediamarkt.com.tr'den ulaşmak mümkün. Şık ve modern görünümüyle kişiselleştirilebilen Samsung Galaxy Gear 2 799 TL'den, suya dayanıklı 1,6 inç LCD ekrana sahip Sony Smartwatch 2 499 TL'den, özel anların kaydını tutabilen Sony Smartband akıllı bileklik 249 TL'den ve sosyal medya hesaplarından gelen bildirimleri de görüntüleyebilen Appscomm P5 akıllı saat ise 269 TL'den satışa sunuluyor.

Her tarza uygun renk ve modeldeki akıllı saatler ve bileklikler ile teknolojinin tüm olanaklarını kullanabilir; giyilebilir olması özellliğiyle de hayatınızın vazgeçilmezi haline getirebilirsiniz. Tüm Media Markt mağazalarında satışta olan akıllı saatlere ve bilekliklere anlaşmalı kredi kartına 9 taksit veya anlaşmalı bankadan 36 aya varan vadelerle anında kredi ile sahip olabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hayatı Kolaylaştıran 'AKILLI Saatler' Medıa Markt'larda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement