Hayatımızın Minik Misafirlerine 'Hoş Geldin' Hediyesi - Son Dakika
Güncel

Hayatımızın Minik Misafirlerine 'Hoş Geldin' Hediyesi

Hayatımızın Minik Misafirlerine \'Hoş Geldin\' Hediyesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 'Hoş Geldin Bebek' projesi kapsamında yeni doğan bebeklere ev ziyaretlerini sürdürüyor.

29.08.2018 15:32  Güncelleme: 15:31

Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da bu kapsamda Gürel, Çiçek ve Navruz ailelerini evlerini ziyaret ederek yeni doğan bebeklerine uzun ve sağlıklı ömürler diledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başarıyla sürdürülen ve ailelerin ilgi odağı olan Hoş Geldin Bebek projesi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da, Halkla İlişkiler Şube Müdürü Gülşen Çalışkan ve ebe Gülşah Filiz ile birlikte 'bilinçli anneler sağlıklı bebekler' hedefiyle ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Gamze- Hasan Gürel çiftinin Özlem bebeği, Halime-Süleyman Çiçek çiftinin Ömer Furkan bebeği, Aysel-Lider çiftinin İlayda bebeğini evlerinde ziyaret eden ve mutluluklarını paylaşan heyet, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını ileterek; yeni doğan bebeklere uzun ve sağlıklı ömürler diledi. Ebe Gülşah Filiz, yeni doğan bebeklerin rutin sağlık durumlarını kontrol ederken, bebek bakımı ile ilgili ailelere öğretici bilgiler de verdi. Yaklaşık 1 ay önce hayata merhaba diyen bebeklerin bakımında ailelere yol gösterici tavsiyelerde bulunulurken; bebek battaniyesi, bebek çantası, zıbın takımı, havlu bornoz seti, biberon, dijital ateş ölçer, bebek bezi, pişik kremi, ıslak mendil ve şampuandan oluşan 'Hoş Geldin Bebek' projesinin hediyeleri ailelere takdim edildi.

'MUTLULUKLARINA ORTAK OLUYORUZ'

Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, 'Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını ileterek, aileleri ziyaret ediyoruz. Ailelerin yeni üyelerinin, rutin sağlık kontrolleri görevli ebemiz tarafından yapılıyor. Ziyaret esnasında bebek bakımı hakkında bilgiler de ailelere veriliyor. Ailelerin mutluluklarına ortak oluyoruz. Uzun ve sağlıklı ömür dilekleriyle ziyaretimizi sonlandırıyoruz" diye konuştu.

AİLELER NASIL BAŞVURACAKLAR?

0236-237-41-08 numaralı telefondan ad soyad ve adres bilgilerini paylaşan tüm ailelere, Hoş Geldin Bebek projesi kapsamında ziyaretler yapılıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hayatımızın Minik Misafirlerine 'Hoş Geldin' Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement