Haydar Baş'tan Esad Karşıtlarına Ağır Hakaretler - Son Dakika
Güncel

Haydar Baş'tan Esad Karşıtlarına Ağır Hakaretler

Haydar Baş\'tan Esad Karşıtlarına Ağır Hakaretler

BTP lideri Haydar Baş, Esad karşıtlarını, "Allah senin belanı versin, şerefsiz seni, senin gibi köpek var mı" sözleriyle ağır bir şekilde eleştirdi.

26.09.2013 09:03  Güncelleme: 09:05

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş, kendi televizyon kanalında 1500 kişiyi kimyasal silahlarla katleden Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

ESAD'I BARIŞÇI İLAN ETTİ

Daha önce de Esad'ı Hz. Hüseyin'e benzeten, Esad'a karşı olanları da Yezid'e benzeten Baş'ın bu seferki sözleri çok konuşulacağa benziyor. Baş, Meltem TV'deki bir programda Esad'ı 'barışçı' ilan ederek, Esad'ı eleştirenlere birbirinden ağır sözlerle hakaret etti.

"KÖPEK, ŞEREFSİZ, HAİN"

Esad'ın kendi ülkesini korumaya çalıştığını savunan Baş, Esad'a katil diyenlere ise şunları söyledi: "Sen kalkıyorsun, Özgür Suriye Ordusu adına iş yapan bu adamları Esad susturuyor diye Esad'a katil diyorsun. Allah senin belanı versin, şerefsiz seni, senin gibi köpek var mı, hain seni. Adam vatanını koruyacak, devletini koruyacak, suçlu olacak. Bunlar münafıklık yapıp, İslam toplumunu birbirine katacak haklı olacak pes yani"

Baş, sözlerini devamında ise Esad'a yapılanların karşılık bulacağı uyarısında bulundu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Haydar Baş'tan Esad Karşıtlarına Ağır Hakaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement