Haydarpaşa Köprüsü'nün Bir Bölümü Trafiğe Açıldı - Son Dakika
Güncel

Haydarpaşa Köprüsü'nün Bir Bölümü Trafiğe Açıldı

Haydarpaşa-Gebze banliyö hattı banliyö hattı yenileme çalışması kapsamında yıkılarak yeniden yapılan Haydarpaşa Köprüsü'nün bir bölümü, yaya ve araç trafiğine açıldı.

28.02.2019 12:14

Haydarpaşa- Gebze banliyö hattı banliyö hattı yenileme çalışması kapsamında yıkılarak yeniden yapılan Haydarpaşa Köprüsü'nün bir bölümü, yaya ve araç trafiğine açıldı.

Kadiköy Tıbbiye Caddesi üzerindeki köprü geçen sene trafiğe kapatılmış, köprüdeki çalışmalar sırasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yaya ve araçlar için alternatif güzergahlar belirlemişti Banliyö hattı çalışması çerçevesinde yıkılan köprü yeniden yapıldı.Haydarpaşa Köprüsü'nün bir bölümü, çalışmaların ardından yaya ve araç trafiğine açıldı.

Ekiplerin  köprü ve çevresinde çalışmaları devam ediyor.

Görüntü dökümü:

--------------------

-Açılan köprüden görüntü

-Araçları ve yayaların geçişi

-Ekiplerin çalışmasından görüntü

-Genel ve detay görüntüler - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Haydarpaşa Köprüsü'nün Bir Bölümü Trafiğe Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement