Hayrabolu'da 29 Cumhuriyet Bayramı Törenle Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Hayrabolu'da 29 Cumhuriyet Bayramı Törenle Kutlandı

Hayrabolu\'da 29 Cumhuriyet Bayramı Törenle Kutlandı

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

29.10.2017 18:04

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

Hayrabolu Hükümet Konağı Bahçesinde yapılan tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Hayrabolu Kaymakamı İsmail Bayata, Garnizon Komutan Osman Kaan Özev ve Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, öğrencilerin, askerlerin ve vatandaşların bayramını kutladı.

Kaymakam İsmail Bayata günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, kişilerin hayatında olduğu gibi milletlerin hayatında önemli aylar, haftalar ve günlerin olduğunu belirtti. Bayata, Cumhuriyetin Türk milletinin tabiatına en uygun yönetim şekli olduğunu belirterek, "Cumhuriyet rejimi sayesinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti, geçen 94. yıl içinde büyük atılımlar gerçekleştirerek uygar dünyanın güçlü devletleri arasında yerini almıştır" diye konuştu.

Öğrencilerin okuduğu şiirler ile devam eden programda okullar arası düzenlenen şiir, afiş, kompozisyon, resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Törene, Hayrabolu Kaymakamı İsmail Bayata, Garnizon Komutanı Osman Kaan Özev, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partililer, gaziler, şehit aileleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Tören, askeri birliklerin, gazilerin ve öğrencilerin geçiş töreni ile sona erdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hayrabolu'da 29 Cumhuriyet Bayramı Törenle Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement