Hayvansever Ünlüleri Buluşturan Kampanya - Son Dakika
Güncel

Hayvansever Ünlüleri Buluşturan Kampanya

Hayvansever Ünlüleri Buluşturan Kampanya

Markafoni, geliri Hayvanları Koruma Derneği'ne bağışlanacak bir kampanyaya ev sahipliği yapıyor.

03.10.2012 15:21

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle bilinen Markafoni, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla geliri Hayvanları Koruma Derneği'ne bağışlanacak bir kampanyaya ev sahipliği yapıyor. Aşkın Nur Yengi, Burcu Güneş, Funda Arar ve Kubat gibi ünlü isimlerin desteklediği kampanya kapsamında Haytap- Hayvan Hakları Federasyonu etiketli pet aksesuarlar, tişört ve sweatshirtler, 4-7 Ekim tarihleri arasında yüzde 30 indirimle markafoni.com'da!

Evde sevgiyle besledikleri evcil hayvanlarını mutlu ederken, sahipsiz hayvanları da unutmak istemeyen hayvanseverler, bu kampanyaya bayılacak. Sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden Markafoni, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Haytap- Hayvan Hakları Federasyonu'nun ürünlerini sunuyor. 4-7 Ekim tarihleri arasındaki kampanya kapsamında pet aksesuarlar, takvim, kadın ve erkeklere yönelik, hayvan desenli tişört ve sweatshirtler yüzde 30 indirimle markafoni.com'da hayvanseverleri bekliyor.

Geliri Hayvanları Koruma Derneği'ne bağışlanacak kampanyaya Aşkın Nur Yengi, Burcu Güneş, Funda Arar ve Kubatgibi hayvansever ünlüler de destek veriyor. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nü anlamlı bir şekilde kutlamak istiyorsanız bu kampanyayı kaçırmayın!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hayvansever Ünlüleri Buluşturan Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement