HBB, Eğitim ve Sportif Faaliyetlere Destek Veriyor - Son Dakika
Güncel

HBB, Eğitim ve Sportif Faaliyetlere Destek Veriyor

HBB, Eğitim ve Sportif Faaliyetlere Destek Veriyor

HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı HBB Sosyal Doku Ekibi, Hatay'ın 15 ilçesinde eğitim kurumlarına eğitim ve sportif faaliyetlere destek vermeye devam ediyor.

06.06.2017 13:46  Güncelleme: 13:47

Eğitim ve öğretimin Hatay'daki gelişimine büyük önem veren ve sunduğu hizmetlerle öğrencilerin eğitim ortamlarının standartlarını yükselten Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın talimatlarıyla HBB Sosyal Doku Ekibi okulların eksikliklerini gideriyor.

OKULLARIN EKSİK SPOR MALZEMELERİ HBB TARAFINDAN GİDERİLDİ

Eğitim kurumlarının eksikliklerini gidermek için Hatay'ın 15 ilçesinde çalışmalar gerçekleştiren HBB ekipleri, Antakya ilçesine bağlı Maşuklu Mahallesi'ndeki Hayrettin Çolakoğlu Ortaokulu ve Antakya ilçesindeki Madenboyu İmam Hatip Ortaokulu'na spor malzemeleri hediye etti.

Sportif faaliyetlere verdiği destekle de adından sıkça söz ettiren Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay'ın 15 ilçesinde eğitim kurumlarına ihtiyaçları doğrultusunda destek vermeye devam edecek.

OKUL YÖNETİMİNDEN VE ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN SAVAŞ'A TEŞEKKÜR

HBB ekipleri aracılığıyla okul yönetimleri ve öğrenciler gerek eğitim gerekse sportif anlamda desteklerini esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'a hassasiyetinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel HBB, Eğitim ve Sportif Faaliyetlere Destek Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement