HBB, Sosyal Belediyecilik İlkesiyle Hizmet Etmeye Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

HBB, Sosyal Belediyecilik İlkesiyle Hizmet Etmeye Devam Ediyor

HBB, Sosyal Belediyecilik İlkesiyle Hizmet Etmeye Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi insan odaklı sosyal belediyecilik ilkesinden hareketle hizmet sunmaya il genelinde devam ediyor.

14.10.2016 16:18  Güncelleme: 16:20

Toplumsal yaşamın her alanına nüfuz eden nitelikli hizmetleri hemşehrileriyle buluşturan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın öncülüğünde çalışmalar sürdüren HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Belen ilçesinde pazar arabası dağıtımı gerçekleştirdi.

DAĞITILAN PAZAR ARABALARI, BELENLİ VATANDAŞLARI MUTLU ETTİ

Pazar alışverişlerinde büyük kolaylık sağlayan pazar arabaları, semt pazarında alışveriş yapan Belenli vatandaşlara, HBB Belen Koordinatörü Fevzi Yüksel tarafından takdim edildi.

Başkan Savaş'ın vatandaşlara canı gönülden selamlarının, esnafa da hayırlı ve bol kazanç temennilerinin iletildiği pazar arabası dağıtımı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

GÜNLÜK HAYATI KOLAYLAŞTIRAN BİRÇOK PROJE, BAŞKAN SAVAŞ ÖNCÜLÜĞÜNDE HAYAT BULMAYA DEVAM EDECEK

Takdim edilen pazar arabalarıyla mutlu olan vatandaşlar, yapılan bu jestle günlük hayatta kolaylık sağlayan birçok hizmeti il geneline sunan Başkan Savaş öncülüğündeki HBB ekiplerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Yetkililer, sosyal, kültürel ve ekonomik bağlamda ihtiyaçlar dâhilinde akılcı çözümler sunan ve hizmetleriyle hemşehrilerinin yüzünü güldüren Başkan Savaş'ın öncülüğünde dağıtılan pazar arabalarının, Hatay'ın 15 ilçesinde vatandaşlara takdim edileceğini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel HBB, Sosyal Belediyecilik İlkesiyle Hizmet Etmeye Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement