Helikopter Şehitleri Törenle Uğurlandı (3) - Son Dakika
Güncel

Helikopter Şehitleri Törenle Uğurlandı (3)

Helikopter Şehitleri Törenle Uğurlandı (3)

Şehit PİLOTU 5 BİN KİŞİ UĞURLADI Deniz Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz'in Kocaeli'nin Gölcük İlçesi Değirmendere Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazına Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Donanma Komutanı Koramiral Veysel Kösele, amiraller, çok sayıda yüksek rütbeli subay ve astsubay ile vatandaşlar katıldı.

14.10.2014 15:02

Şehit PİLOTU 5 BİN KİŞİ UĞURLADI

Deniz Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz'in Kocaeli'nin Gölcük İlçesi Değirmendere Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazına Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Donanma Komutanı Koramiral Veysel Kösele, amiraller, çok sayıda yüksek rütbeli subay ve astsubay ile vatandaşlar katıldı.

Cenaze namazının ardından şehit Binbaşı Akdeniz'in naaşı top arabasına konuldu. Yaklaşık 5 bin kişi oluşturduğu kortej eşliğinde top arabası Değirmendere Cumhuriyet Meydanı'nda bir süre ilerledikten sonra cenaze arabasına alındı. Cenaze arabasının geçişi sırasında Kocaeli Barosu avukatlarından olan eşi Suna Akdeniz, babası emekli makine mühendisi Şeref Akdeniz, annesi Ayşen Akdeniz ve diğer yakınları el sallayarak uğurladı.

FOTOGRAFLI

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Helikopter Şehitleri Törenle Uğurlandı (3) - Son Dakika


Advertisement