Hemşeri Dernekleri Meslek Eğitimi İstiyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Hemşeri Dernekleri Meslek Eğitimi İstiyor

Hemşeri Dernekleri Meslek Eğitimi İstiyor
11.03.2010 01:56

Gölbaşı'nda Faaliyet Gösteren Hemşeri Derneklerinin Başkanları, İlçeye Yeni Atanan Mesleki Eğitim Merkez Müdürü Nuri Car'a Hoşgeldin Ziyaretinden Bulundu ve Çeşitli Alanlarda Kursların Açılması Konusunda Destek İstediler.

Gölbaşı’nda faaliyet gösteren hemşeri derneklerinin başkanları, ilçeye yeni atanan Mesleki Eğitim Merkez Müdürü Nuri Car’a hoşgeldin ziyaretinden bulundu ve çeşitli alanlarda kursların açılması konusunda destek istediler.

Ziyarette Kırşehirliler Derneği Başkanı Nevzat Dulkadiroğlu, Çorumlular Derneği Başkanı Turan Can, Yozgatlılar Derneği Başkanı Servet Güneş ve yardımcısı Kadir Tosun, Çankırı ve Kızılcahamamlılar Derneği Başkanı Yaşar Arı ile yardımcısı Mustafa Taş hazır bulundu.

Dernek başkanları, ziyarette derneklerle kurum arasında eğitim sözleşmesi yapmak istediklerini dile getirdiler. Merkezde her türlü kursun açılabileceğini belirten Car, “Bizlere en az 12 kişi müracat ettiği taktirde her türlü kursu açabiliriz. Derneklerle birlikte sözleşme yapılması halinde ise ortak çalışmalar yapabiliriz” dedi.

Hemşehri Derneklerinin başkanları ise Mesleki Eğitim Merkez’inin bağımsız bir binasının olmadığını, bu amaçla Oğulbey Mahallesi’nde arsa tahsis edildiğini, ancak buranın çok uzak olmasından dolayı amacına uygun hizmet etmeyeceğini belirttiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hemşeri Dernekleri Meslek Eğitimi İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement