Bakırköy Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi'nde kalan yaklaşık 400 hayvanın sahiplendirilmesi amacıyla düzenlenen "Can Dostlarımızı Sahiplendiriyoruz" etkinliğinde ayrıca K-9'lar ve bakımevinde kalan sokak hayvanları da gösteri yaptı.
Etkinlikte sahiplendirme ve gösterilerin yanı sıra animasyon, palyaço gösterileri,mama dağıtımı ve müzik dinletisi de gerçekleşti.
Etkinliğin açılışında bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Yervant Özuzun da,"Hayvanların da bu doğada biz insanlar kadar yaşam hakkı olduğunu, onları korumak ve haklarına saygı duymanın görevimiz olduğunu unutmamalıyız."dedi.
Can Dostlarımızı sahiplendirme etkinliği 5 Ekim 2012-Cuma günü Bakırköy Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi'nde devam edecek.
Son Dakika › Güncel › Her Eve 3 Hayvan - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.