Herbalife Türkiye'nin Marka Yüzü Çağla Kubat Oldu! - Son Dakika
Güncel

Herbalife Türkiye'nin Marka Yüzü Çağla Kubat Oldu!

Herbalife Türkiye\'nin Marka Yüzü Çağla Kubat Oldu!

Türkiye'deki 15.yılını kutlayan sağlıklı yaşam sektörünün lider markası Herbalife, marka yüzü olarak Çağla Kubat ile anlaştı.

31.05.2013 11:38

Kilo kontrolü, beslenme ve kişisel bakım ürünleri alanında dünya liderleri arasında yer alan Herbalife markasının, Türkiye'deki marka yüzü Çağla Kubat oldu! Dünyada ve Türkiye'de rüzgar sörfü alanında önemli başarılara imza atan Çağla Kubat, yaşam tarzı olarak marka ile çok örtüştüklerinden böyle bir birlikteliği sıcak karşıladığını dile getirdi.

Bu sene, Türkiye'deki 15.yılını kutlayan sağlıklı yaşam sektörünün lider markası Herbalife, marka yüzü olarak Çağla Kubat ile anlaştı.

Kilo kontrolü, beslenme ve kişisel bakım ürünleri alanında dünya liderleri arasında yer alan Herbalife, bu birlikteliği bir basın kahvaltısı ile duyurdu. Herbalife Türkiye Genel Müdürü Ozan Özsavaşcı ve Çağla Kubat'ın katılımı ile gerçekleşen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Yaşam tarzı olarak marka ile çok örtüştüklerini için böyle bir birlikteliğe imza attığını dile getiren Çağla Kubat, Herbalife'ın aynı zamanda ulusal ve uluslararası yarışlarda da co-sponsor olarak kendisini destekleyeceğini ifade etti.

Sporu ve sporcuyu destekleyen bir beslenme şirketi olduklarının altını çizen Herbalife Türkiye Genel Müdürü Ozan Özsavaşcı, dünyada ve Türkiye'de rüzgar sörfü alanında önemli başarılara imza atan Çağla Kubat'ın, sağlıklı yaşam sektörüne uzmanlığı ile yön veren Herbalife Ailesi'ne katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Özsavaşcı, "Sağlıklı yaşam sektörünü; kilo kontrolü, beslenme ve kişisel bakım ürünleri alanında her gün bir adım daha ileriye taşıyan Herbalife, lider beslenme uzmanları ve Nobel Ödüllü bilim adamları ile birlikte yürüttüğü araştırma geliştirme faaliyetleriyle sürekli yenilenerek, en iyi ürünleri pazara sunmaya devam edecek" dedi.

HERBALIFE ÜRÜNLERİ

-Kilo Kontrolü Ürünleri

Herbalife Kilo Kontrolü Ürünlerinin aktif yaşam ile birleştiğinde kilo kontrolüne yardımcı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır.

· Formül 1: Uzun süreli enerji için protein ve temel besinleri mükemmel bir dengeyle sunan sağlıklı ve lezzetli bir öğündür.

· Vitamin ve Mineral Tablet: Dengeli beslenme ve sağlıklı yaşam için gerekli 20'den fazla vitamin ve minerali içeren gıda takviyesidir.

· Bitkisel Lif Tablet: Günlük lif ihtiyacınızı desteklemeye yardımcı olan lif gıda takviyesidir.

· Hazır Gurme Domates Çorbası: Her gün öğün aralarında içebileceğiniz bu lezzetli çorba, protein ve lif içeren sağlıklı bir atıştırmalıktır.

· Herbal Aloe Konsantre İçecek: Herbal Aloe Konsantre İçecek, Aloe Vera suyundan elde edilmiştir.

· Bitkisel Konsantre Çay: Düşük kalorili ve tazeleyici Bitkisel Konsantre Çayları sıcak ya da soğuk tüketebilirsiniz.

· Thermo Complete: Thermo Complete, Vitamin C ile yeşil çay ve mate yaprağı gibi özel seçilmiş bitki karışımları içerir.

-Aktif Yaşam Ürünleri

Herbalife Aktif Yaşam Ürünleri, uzun ve sık egzersiz yaptığınızda dahi yeterli miktarda sıvı tüketmenize yardımcı olması hedeflenerek geliştirilmiştir.

H3O Pro™ İzotonik İçecek - Limon Aromalı : Spor beslenmesi uzmanları tarafından geliştirilmiş olan H3O Pro yenilikçi bir izotonik içecektir.

Liftoff®Efervesan Tablet : Tazelik verici iki aroma seçeneği (limon/ portakal) bulunan düşük kalorili ferahlatıcı efervesan içecektir.

-Özel Gıda Takviyeleri

Herbalife Özel Gıda Takviyeleri, vücuduza ihtiyaç duyduğu desteği sağlamayı hedeflemektedir.

· Niteworks L-Arjinin ve vitamin içeren gıda takviyesidir.

· Herbalifeline, EPA ve DHA asit içeren Omega-3 yağ asidi içerikli bir gıda takviyesidir.

· Tang Kuei, vücudun stresli durumlara kendini uyarlayabilmesine yardımcı gıda takviyesidir.

· Xtra-Cal, D Vitamini ve mineral içeren kalsiyum içerikli bir gıda takviyesidir.

-Kişisel Bakım Ürünleri

Herbalife Kişisel Bakım Ürünleri, iç organlarınıza gösterdiğiniz özeni, en büyük organınız olan cildinize gösterebilmeniz için size destek olacak birbirinden muhteşem ürünleri içerir.

· NouriFusion® Serisi: Günlük cilt bakımına yönelik 12 ürünü ile NouriFusion® Serisi, iki tip cilt için geliştirilmiştir: Normalden kuruya dönük ve normalden yağlıya dönük ciltler.

· Herbal Aloe Bakım Serisi: Saçlarınızı güçlendiren, cildinizi nemlendiren, ferahlatıcı kokusuyla doğadan ilham alan yeni Herbal Aloe Bakım Ürünleri Serisi ile tepeden tırnağa ışıldayın.

· Skin Activator Serisi: Skin Activator Serisi, daha genç bir cilde sahip olabilmeniz için kırışıklıklara karşı savaşınızda size yardım eder.

· Radiant C Serisi: Donuk ve yorgun görünümlü bir cildiniz mi var? C vitamini içeriği ile Radiant C cilt bakım serisi, ışıltınızı geri kazanmanıza yardımcı olur.

· Herbalife Vücut Bakım Ürünleri: Parlak ve güzel görünümlü bir vücut için Herbalife'ın iki aşamalı vücut bakım programı sayesinde pürüzsüz görünümlü bir cilde sahip olun.

· Herbalife Parfümleri: Çağdaş veya klasik, Herbalife'ın erkeklere ve kadınlara yönelik özgün kokuları ile mükemmel kokunuzu keşfedin.

HERBALIFE HAKKINDA:

1980 yılında ABD'de Mark Hughes tarafından kurulan Herbalife International, hisseleri New York Borsası'nda (NYSE) işlem gören, dünyanın en büyük global ağ pazarlama şirketlerinden biridir. Herbalife International, bilimsel olarak tasarlanmış, kilo kontrolü, gıda takviyesi ve kişisel bakım ürünleri perakende satışını, dünya çapında 80'den fazla ülkede, çok geniş bir bağımsız distribütör ağı aracılığı ile gerçekleştirmektedir.

Türkiye'deki faaliyetlerine Mart 1998'de başlayan ve Doğrudan Satış Yöntemi ile satış yapan Herbalife Türkiye'nin 25 bin distribütörü bulunmaktadır. Ömür boyu sağlıklı bir beslenme sistemi vaat eden Herbalife İç ve Dış Beslenme Ürünleri, Herbalife Beslenme Enstitüsü ve Bilimsel Danışma Kurulu'ndaki Nobel Ödüllü Bilim adamlarının ortak çalışmaları sonucunda tüketime sunulmaktadır. Herbalife, dinamik satış ağı ve muhteşem ürünleri ile bulunduğu tüm ülkelerde insanların yaşam kalitesini yükseltmeye yardımcı olmaktadır.

Herbalife, Lionel Messi ve F.C. Barcelona Futbol Takımı'nın resmi beslenme sponsorudur.

Türk Kalp Vakfı, Herbalife ürünlerini desteklemektedir.

Herbalife ürünleri, Bağımsız Distribütörleri aracılığı ile satın alınabilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Herbalife Türkiye'nin Marka Yüzü Çağla Kubat Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement