Herkesin Avm"si Taurus, Kadınlar Ne İster? Yarışma Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Herkesin Avm"si Taurus, Kadınlar Ne İster? Yarışma Düzenledi

Herkesin Avm"si Taurus, Kadınlar Ne İster? Yarışma Düzenledi

Ödül töreni 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde gerçekleştirilecek yarışmada, ilk 3 dereceyi elde edenler, toplam 6 bin lira kazanacak.

04.02.2014 13:03  Güncelleme: 12:59

Herkesin AVM'si Taurus, "Kadınlar ne ister?" konulu instagram yarışması başlattı.

Taurus AVM, sosyal medyanın en gözde araçlarından instagramda başlattığı yarışmada, 7'den 70'e herkesin, "kadınların en fazla neye ilgi gösterdiğini" fotoğraflamalarını istiyor.

Duygusallıktan, alışverişe kadar her konuda instagram çalışması yapabilecek katılımcılar, fotoğraflarını kendi instagram hesaplarından "kadinlarneister" etiketi (#kadinlarneister) ile paylaşacak. "kadinlarneister" etiketi ile paylaşılan fotoğraflar kadinlarneister.com adresinde görülebilecek.

Kazananların takipçiler tarafından seçileceği  "Kadınlar ne ister?" konulu instagram yarışmasında dereceye girenler, Taurus AVM'nin  kadinlarneister.com  adresinde en fazla beğeni alanlar arasından belirlenecek. Birinciye 3 bin, ikinciye 2 bin, üçüncüye bin lira para ödülü verilecek. Yarışmada, en fazla beğeni toplayarak sergilemeye layık görülen 30 fotoğrafın sahibine ise sürpriz hediyeler verilecek.

Son katılım tarihi 5 Mart olan yarışmada, ödül töreni ve fotoğraf sergisi 8 Mart Dünya Kadınlar gününde Ankaralılar'ın yeni buluşma merkezi Taurus AVM'de gerçekleştirilecek.

Taurus AVM Müdürü Meriç Kaptan, Taurus'da yaptıkları çalışmalarda kadınların istek ve dileklerine maksimum önem verdiklerini ifade ederek, "Kadınlara özel başlattığımız bu yarışmada birbirinden ilginç fotoğraflar bekliyoruz. Kadınlar en çok ne istiyor, eşleri, çocukları, sevgilileri isteklerini nasıl fotoğraflıyor; hem bunları belirlemek, hem sanat ve sanatçıya katkı sağlamak, hem de hep birlikte eğlenmek için bu projeyi başlattık. Şimdiden heyecanımız dorukta. Birbirinden ilginç kareler bekliyoruz. Yarışmamıza Türkiye ve yurt dışından dileyen herkes katılabilir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Herkesin Avm'si Taurus, Kadınlar Ne İster? Yarışma Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement