Herkesten Önce Size Görünecek - Son Dakika
Güncel

Herkesten Önce Size Görünecek

Herkesten Önce Size Görünecek

Universal Channel Türkiye izleyicileri Battleship filminden çok özel bir kesit ile bir ilke daha tanık olacak!

16.04.2012 16:09

"Battleshıp" Yaratıkları Herkesten Önce Size Görünecek

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Peter Berg'in (Hancock) üstlendiği aksiyon-macera filmi "Battleship"in 7 dakikalık çok özel kesiti, sinemalardan önce yalnızca Universal Channel Türkiye izleyicisiyle buluşuyor. Battleship yaratıkları ve insanların ilk kez karşılaştığı bu heyecanlı dakikaları, 19 Nisan Perşembe akşamı saat 20.50'de Universal Channel Türkiye ekranlarından izleyebilirsiniz.

Universal Channel, Amerikan eğlence sektörünü izleyicilere sunmanın ötesinde, United International Pictures (UIP) ile kurduğu bu çok özel ortaklık sayesinde, izleyicilere bir ilki daha yaşatacak. Bir Universal Pictures filmi olan ve 20 Nisan'da sinemalarda gösterime girecek olan Battleship filminde; Rihanna, Deniz Astsubayı Raikes rolünde karşımıza çıkıyor.

Hasbro'nun klasik donanma savaş oyunu Amiral Battı'dan uyarlanan filmde, gezegenimizin denizde, gökyüzünde ve karada üstün bir güce karşı hayatta kalma savaşı anlatılıyor. Taylor Kitsch; USS John Paul Jones'ta görevlendirilen bir Donanma subayı olan Teğmen Alex Hopper rolüyle, Brooklyn Decker; fizyoterapist ve Hopper'ın nişanlısı Sam Shane olarak filmde yer alıyor. Hopper ve Stone'un amiri (ve Sam'in babası) Amiral Shane'i ise uluslararası bir yıldız olan Liam Neeson canlandırıyor.

Berg, bu destansı aksiyon-macera filminin yönetmenliğini yaparken aynı zamanda Scott Stuber (Couples Retreat/Arızalı Çiftler), Sarah Aubrey (The Kingdom/Krallık), Brian Goldner, Hasbro'dan Bennett Schneir (the Transformers serisi) ve Duncan Henderson (Master and Commander/Dünyanın Uzak Ucu) ile birlikte filmin yapımcılığını da üstlendi.

Universal Channel, HD ve standard görüntü kalitesiyle D-Smart üzerinden (kanal 17 ve 417), Teledünya'dan ise kanal 14 üzerinden izlenebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Herkesten Önce Size Görünecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement