Heyelan Nedeniyle Karayolu Trafiğe Kapandı - Son Dakika
Güncel

Heyelan Nedeniyle Karayolu Trafiğe Kapandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Heyalan alanından detaylar Yolun açılmasını bekleyen vatandaşlar Kuyrukta bekleyen araçlar Karayolları ekiplerinin çalışması Ağrı'da heyelan Ağrı'da meydana gelen heyelan nedeniyle D-965 karayolu 2 saat trafiğe kapandı Ağrı'nın Hamur ilçesinde meydana gelen heyelan nedeniyle, D-965 karayolu 2 saat trafiğe kapandı.

26.03.2016 18:46

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Heyalan alanından detaylar

Yolun açılmasını bekleyen vatandaşlar

Kuyrukta bekleyen araçlar

Karayolları ekiplerinin çalışması

Ağrı'da heyelan

Ağrı'da meydana gelen heyelan nedeniyle D-965 karayolu 2 saat trafiğe kapandı

Ağrı'nın Hamur ilçesinde meydana gelen heyelan nedeniyle, D-965 karayolu 2 saat trafiğe kapandı.

Ağrı'yı, Tutak ve Patnos ilçeleri ile Van, Bitlis ve Muş'a bağlayan D-965 karayolunda, Hamur ilçesi yakınlarındaki toprak kayması nedeniyle, 2 saat ulaşım sağlanamadı.

Yaklaşık 6 kilometrelik araç kuyruğu oluşan yolda araç sürücüleri, yolcular ve içinde hasta bulunan bir ambulans yolun trafiğe açılmasını bekledi.

Karayolları ekiplerinin 2 saat süren çalışmasının ardından, yol tekrar ulaşıma açıldı.

Heyelan Nedeniyle Karayolu Trafiğe Kapandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Heyelan Nedeniyle Karayolu Trafiğe Kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement