Hindistan'da bir elektrik santralinde meydana gelen patlamada 9 kişi öldü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hindistan'da bir elektrik santralinde meydana gelen patlamada 9 kişi öldü

Hindistan\'da bir elektrik santralinde meydana gelen patlamada 9 kişi öldü
14.04.2026 19:27

Hindistan'ın Çatisgarh eyaletinde bir elektrik santralinde meydana gelen kazan patlamasında ilk belirlemelere göre 9 işçi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hindistan'ın Çatisgarh eyaletinde bir elektrik santralinde meydana gelen kazan patlaması sonucu ilk belirlemelere göre 9 işçi yaşamını yitirdi, 15 kişi de yaralandı.

ELEKTRİK SANTRALİNDE PATLAMA

Hindustan Times gazetesinin haberine göre, Çatisgarh eyaletine bağlı Sakti bölgesinin Singhitarai köyünde bulunan bir elektrik santralinde patlama meydana geldi.

9 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ, 15 YARALI

Patlama sonucu ilk belirlemelere göre 9 işçinin hayatını kaybettiği ve 15 kişinin yaralandığını bildiren emniyet yetkilileri, yaralıların tedavisinin Raigarh bölgesindeki hastanelerde sürdüğünü belirtti. Yetkililer, olay yerinde mahsur kalanların olup olmadığının tespiti için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Fabrika yönetimi de yaptığı açıklamada, olaya ilişkin ayrıntıları netleştirmeye çalıştıklarını ve ilgili makamlarla işbirliği içinde kapsamlı soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hindistan'da bir elektrik santralinde meydana gelen patlamada 9 kişi öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement