Hizbullah, İsrail ordusuna ait üsse füze saldırıları düzenledi - Son Dakika
Güncel

Hizbullah, İsrail ordusuna ait üsse füze saldırıları düzenledi

Hizbullah, İsrail ordusuna ait üsse füze saldırıları düzenledi

Hizbullah Hareketi, Lübnan'ın güney sınırında İsrail ordusuna ait bir üsse üst üste füze saldırıları düzenlediğini bildirdi. Hizbullah, İsrail'e ait Hırbet Maar Askeri Üssüne katyuşa füzeleriyle saldırı düzenledi ve üste toplanan düşman askerlerine yeni bir saldırı gerçekleştirildi. Saldırılar, Gazze'deki Filistin halkına ve direnişe destek amacıyla gerçekleştirildi.

10.05.2024 23:25

Hizbullah Hareketi, Lübnan'ın güney sınırında İsrail ordusuna ait bir üsse üst üste füze saldırıları düzenlediğini bildirdi.

Hizbullah, yaptığı açıklamada, Lübnan'ın güney sınırında İsrail ordusuna ait bir üsse katyuşa füzeleriyle saldırı düzenlediğini belirtti.

Açıklamada, İsrail'e ait Hırbet Maar Askeri Üssünün hedef alınmasından yaklaşık bir buçuk saat sonra düşman askerlerinin üste toplandığı sırada yeni bir saldırı düzenlendiği ve onlarca katyuşa füzesiyle üssün yeniden hedef alındığı kaydedildi.

Açıklamada saldırıların Gazze'deki Filistin halkına ve direnişe destek bağlamında gerçekleştiği ifade edildi.

Hizbullah daha önce yaptığı açıklamada, İsrail sınırındaki yerleşim birimlerine İran yapımı Falag ve katyuşa füzeleriyle saldırı düzenlendiğini duyurmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hizbullah, İsrail ordusuna ait üsse füze saldırıları düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement