Hobbit Filminin Fragmanı Yayınlandı - Son Dakika
Güncel

Hobbit Filminin Fragmanı Yayınlandı

Hobbit Filminin Fragmanı Yayınlandı

Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin yazarı J.J.R.Tolkien'in aynı adlı romanından beyaz perdeye uyarlanan Hobbit'in ikinci filminin fragmanı yayınlandı.

12.06.2013 10:54  Güncelleme: 11:28

Dünyaca ünlü Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin yazarı J.J.R. Tolkien'in aynı adlı romanından beyaz perdeye uyarlanan Hobbit'in ikinci filminin fragmanı yayınlandı.

Geniş bir hayran kitlesi tarafından merakla beklenen "Hobbit: Beklenmedik Yolculuk" adlı filmin devamı olan "Hobbit: Smaug Yanlızlığı" filminin Aralık 2013'te Türkiye'de gösterime gireceği açıklandı. Yönetmenliğini Peter Jackson'ın üstlendiği filmde Martin Freeman (Bilbo Baggins), Ian McKellen (Gandalf), Orlando Bloom (Legolas), Richard Armitage (Thorin), Hugo Weaving (Elrond), Elijah Wood (Frodo Baggins) ve Cate Blanchett (Galadriel) gibi ünlü isimler yer alıyor. Filmin yayınlanan fragmanında Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde de yer alan ve Orlando Bloom'un canlandırdığı Legolas karakteri ön plana çıkmış.

Hobbit üçlemesinin ilk filmi olan "Hobbit: Beklenmedik Yolculuk", sinema tarihinde 1 milyar doların üstünde hasılat yapan 15 filmin arasına girmişti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hobbit Filminin Fragmanı Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement