Hollanda'da PYD/PKK Yandaşları Türklere Saldırdı - Son Dakika
Güncel

Hollanda'da PYD/PKK Yandaşları Türklere Saldırdı

Hollanda\'da PYD/PKK Yandaşları Türklere Saldırdı

Hollanda'nın Rotterdam kentinde gösteri yapan terör örgütü PYD/PKK yandaşları, bayrak taşıyan Türklere saldırdı.

03.02.2018 19:23  Güncelleme: 21:06

Hollanda'nın Rotterdam kentinde gösteri yapan terör örgütü PYD/ PKK yandaşları, Türklere saldırdı.

Rotterdam çarşı merkezinde, pankart ve terör örgütü paçavraları ile gösteri yapan PYD/PKK terör örgütü yandaşları, çarşıdaki Türklere saldırdı.

TERÖR ÖRGÜTÜ YANDAŞLARI GÖRÜNTÜ ÇEKİLMESİNE İZİN VERMEDİ

Terör örgütü yandaşları, polisin engellerine rağmen taşkınlık çıkararak çarşıda bulunan Türklere saldırıda bulundu. Hollanda basınına da saldıran terör örgütü yandaşları, görüntü çekmelerine izin vermedi.

BAYRAK TAŞIYAN TÜRKLERE SALDIRI GİRİŞİMİNDE BULUNDULAR

Çok sayıda polisin bulunduğu gösteride, bazı terör örgütü yandaşları gözaltına alındı. Ayrıca PYD/PKK yandaşlarını protesto eden bir Türk vatandaşı da gözaltına alındı.

PYD/PKK yandaşları, geçen hafta başkent Amsterdam'da yaptıkları gösteride iki Türk taksiciyi darp etmiş ve bir Türk gazeteciye saldırmıştı. Terör örgütü yandaşları, Utrecht tren istasyonunda bu hafta yapılan gösteride ise Türk bayrağı taşıyarak tepki gösteren Türk vatandaşlarına saldırı girişiminde bulunmuştu.

PYD/PKK yandaşları, son dönemde Avrupa'da bir çok camiye de saldırı düzenlemişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hollanda'da PYD/PKK Yandaşları Türklere Saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement