Hollywood'da Bir Türk Tasarımcı - Son Dakika
Güncel

Hollywood'da Bir Türk Tasarımcı

Hollywood\'da Bir Türk Tasarımcı

Paris Hilton, Sting ve Jennifer Lopez gibi ünlülere özel tasarımlar yapan Şafak Çak, ilginç hayat hikayesini ve büyük başarısının sırlarını Mag Haziran okurlarıyla paylaştı.

26.06.2014 11:46  Güncelleme: 10:16

Dünyanın değişik şehirlerinde ve Türkiye'de pek çok başarılı tasarımlar yapan New York Times ve Stern dergisine röportajlar veren Türk tasarımcı Şafak Çak, Türkiye'nin adını dünyada başarıyla temsil ediyor. İlk olarak Paris Hilton ile tanışmasını"Paris Hilton bir organizasyon için İstanbul'a geldiğinde özel bir yemek yiyeceklerini ve yemek masasının normal bir masa olacağını öğrendim. 3 gün içinde bu davet için çok özel bir masa yaptım ve Paris Hilton gözlerine inanamayıp "Bu masayı yapan kim?" diye sorunca kendisiyle tanıştık. Daha sonra masayı sosyal medya hesaplarından da paylaşınca yurtdışından talepler gelmeye başladı." diye anlatıyor.

Jennifer Lopez'e ise Avustralya konserinde o çok konuşulan tahtı tasarladı. Avustralya, konser lansmanını bu taht üzerinden yapınca Şafak Çak tüm medyada yer aldı ve muhteşem tasarımıyla daha fazla kişinin dikkatini çekmeyi başardı. Yurt dışında bir Türk olarak bunca başarının altına imza atmak harika bir duygu diyen tasarımcı:"İsminin başına Türk kelimesi geldiği an yabacılarda merak uyandırıyor. Şu an yurtdışında yaptığım tüm projelerimi medyada çıkan"Turkish Designer Şafak Çak" yazısına borçluyum."diyor. Projelerinde müşterilerinin hayallerini gerçekleştiren ünlü tasarımcı, aynı zamanda birçok üniversitede "İşinizi Şansa Bırakmayın!" konu başlığı altında konferanslar vererek yeni yetişen mimar ve tasarımcı adaylarına katkı sağlamaya çalışıyor.

Okurken keyif alacağınız MAG Haziran sayısı, ünlü ve başarılı isimlerle gerçekleştirilen özel sohbetleriyle yine dopdolu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hollywood'da Bir Türk Tasarımcı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement