Hollywood Yıldızlarının Değişmeyen Tercihi Ddf - Son Dakika
Güncel

Hollywood Yıldızlarının Değişmeyen Tercihi Ddf

Hollywood Yıldızlarının Değişmeyen Tercihi Ddf

Sürekli Göz Önündeler ve Herkesten Çok Daha Bakımlı, Güzel Ve Etkileyici Olmak Zorundalar.

25.10.2010 14:18

'En'lerin dünyasında yaşayan Hollywood yıldızlarından bahsediyoruz. Bulundukları her ortamın en güzeli, en çekicisi, en yakışıklısı, en çekicisi olan Hollywood yıldızları en görkemli sıfatları hak etmeye çalışırken çok çabalıyorlar. Bu çabalarında ise DDF'in sunduğu kalıcı güzelliğe güveniyorlar.

Heidi Klum, Charlize Theron, Harrison Ford, Carmen Electra, Morgan Freeman, Teri Hatcher ve Rachel Hunter DDF ürünlerinin ünlü müdavimlerinden sadece birkaçı. Hollywood yıldızlarının vazgeçilmezi haline gelen DDF, Amerika'dan ithal edilen ürünleriyle yıldızların güzellik sırlarını keşfetmek isteyenler için özel bir fırsat yaratıyor.

Cilt temizliğine ve bakımına ''temizle, koru ve iyileştir'' sloganıyla yön veren DDF, '3 al 2 öde'' kampanyasıyla 15 Ocak tarihine kadar tüm eczanelerde satışa sunuluyor.

DDF ürünleri; jel ve köpük temizleyiciler, gece ve gündüz kremleri, güneş koruma faktörlü nemlendiriciler, kil maskesi, anti-aging etkili bakım kremleri, onarıcı ve önleyici bakım serumları, sprey formunda rahatlatıcı tonik ve ayak bakım kreminden oluşuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hollywood Yıldızlarının Değişmeyen Tercihi Ddf - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement