Hüyük'te muhtarlara kadına şiddet eğitim semineri - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Hüyük'te muhtarlara kadına şiddet eğitim semineri

Hüyük\'te muhtarlara kadına şiddet eğitim semineri
24.11.2022 17:19  Güncelleme: 17:22

Hüyük'te mahalle muhtarlarına Kadına Şiddet Eğitim semineri düzenlendi.

Hüyük'te mahalle muhtarlarına Kadına Şiddet Eğitim semineri düzenlendi.

Beyşehir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne bağlı ASDEP ekipleri Hüyük'te mahalle muhtarlarına yönelik eğitim semineri düzenledi.

Hüyük Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Strateji Belgesi ve 4. Ulusal Eylem Planı" kapsamında Kadına Yönelik Şiddet ve Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerle Mücadele Farkındalık seminerinde uzman Şüheda Dedeoğlu tarafından muhtarlara bilgi verildi.

ASDEP ekipleri daha sonra İlçe Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem ve Hüyük ilçesi İlmen Mahallesinde yaşayan Kıbrıs Gazisi Bayram Çınar evinde ziyaret ettiler.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hüyük'te muhtarlara kadına şiddet eğitim semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement