Hyundai, Kurban Bayramına Kadar Ötv Farkını Karşılayacak - Son Dakika
Güncel

Hyundai, Kurban Bayramına Kadar Ötv Farkını Karşılayacak

Hyundai, Kurban Bayramına Kadar Ötv Farkını Karşılayacak

Hyundai, tüm modelleri için Artan ÖTV farkını Kurban Bayramı'na kadar karşılamaya devam edecek.

04.10.2012 16:04

Hyundai, tüm modelleri için Artan ÖTV farkını Kurban Bayramı'na kadar karşılamaya devam edecek.

Hyundai'den yapılan açıklamaya göre, eylül ayındaki yoğun talebi karşılamak ve daha fazla müşteri memnuniyeti sağlamak için ekim ayında da Kurban Bayramı'na kadar fiyatlarına herhangi bir fark yansıtmayacak.

Hyundai, ix35, ix20 ve i40 modelleri için katkılı kredi oranını yüzde 0,92 gibi avantajlı bir orana çekerek yeni otomobil sahibi olacaklara fırsatlar yaratıyor.

Hyundai Kredi sayesinde diğer modeller için Ekim ayı boyunca 15 bin lira krediye 15 ay vadeyle sadece yüzde 0,99 faizle kredi kullanma fırsatı sunuluyor. Ayrıca modele göre 500 lira ile 5 bin 250 lira arasında değişen takas desteği sağlanıyor.

Bu avantajlar doğrultusunda Hyundai Assan İzmit Fabrikası'nda üretilip tüm Avrupa'ya sadece Türkiye'den ihraç edilen i20'ye 28 bin 490 liradan başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor. Hyundai model yelpazesinde yer alan diğer modellerden yeni i30 ise 42 bin 400 liradan, Accent Blue 34 bin 300 liradan, Elantra 42 bin 900 liradan ve ix35 de 52 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla alınabiliyor.

Hyundai Assan Genel Müdürü Ümit Karaarslan konuyla ilgili olarak "Eylül ayında ÖTV oranlarında yapılan artışın ardından Hyundai olarak ay sonuna kadar artışı fiyatlarımıza yansıtmadık. Artışın ardından tüm Türkiye'deki yetkili satıcılarımızda büyük bir taleple karşılaştık ve eylül'de 4 bin 363 adetlik satışa ulaştık. Ay boyunca bayilerimizde yaşanan yoğun trafik nedeniyle karşılayamadığımız siparişleri de düşünerek Kurban Bayramı-na kadar cazip koşullarımıza devam ediyoruz ve ÖTV farkını yine fiyatlarımıza yansıtmayacağız. Yeni ve etkileyici Hyundai modellerimizle mutlu müşteriler yaratmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Hasan Arslan

Yayıncı: Affan Kulunyar - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hyundai, Kurban Bayramına Kadar Ötv Farkını Karşılayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement