İbadethaneler Kurban Bayramı'na Hazır Hale Getiriliyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

İbadethaneler Kurban Bayramı'na Hazır Hale Getiriliyor

İbadethaneler Kurban Bayramı\'na Hazır Hale Getiriliyor
01.09.2016 15:57  Güncelleme: 15:58

HBB kurduğu ibadet yerleri temizlik ekipleri ile yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Hatay genelindeki ibadethanelerin temizliğini hızlandırdı.

Her dine mensup vatandaşın ibadetlerini sağlıklı ve temiz ortamlarda yapabilmeleri adına, Hatay genelinde ayrım yapmadan tüm ibadet yerlerinde çalışmalarını sürdüren temizlik ekipleri, vatandaşın takdirini topladı.

HBB EKİPLERİ VATANDAŞLARIN GÖNÜL RAHATLIĞIYLA VE HUZUR İÇİNDE İBADET ETMELERİNİ SAĞLIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından düzenli bir şekilde temizlenen ibadethanelerde halı yıkama makinesiyle tek tek yıkanan halılarla, ortam daha hijyenik hale getiriliyor. Ayrıca pencere ve sütunları da büyük bir titizlikle temizleyen temizlik ekipleri, vatandaşların gönül rahatlığıyla ve huzur içinde ibadet etmelerini sağlıyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi ibadet yerleri temizlik ekipleri, halkın manevi duygularına dokunan ibadethanelerdeki temizlik çalışmalarına il genelinde devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İbadethaneler Kurban Bayramı'na Hazır Hale Getiriliyor - Son Dakika


Advertisement