İç Çamaşırından El Bombası Çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

İç Çamaşırından El Bombası Çıktı

İç Çamaşırından El Bombası Çıktı
18.02.2013 22:12  Güncelleme: 22:21

Hakkari'de üst düzey yöneticilere suikast hazırlığındayken yakalanan PKK'lının üzerinden el bombası çıktı.

Hakkari'de düzenlenen operasyonda, İmralı Adası'nda hükümlü bulunan terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın 15 Ocak 1999 günü Türkiye'ye getirilişin yıldönümünde, Hakkari'de devlet büyüklerine ve güvenlik güçlerine yönelik suikast hazırlığında bulunan 1 kişi teslim oldu.

Kuzey Irak'taki örgüt kamplarında özel olarak eğitilen suikastçının üzerinde yapılan aramalarda iç çamaşırından 2 adet el bombası çıktı. İkinci bir operasyonda evinde yakalanan ve aynı olayla ilgili daha önce teslim olan teröristlelerle birlikte toplam 3 kişilik suikast ekibi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İÇ ÇAMAŞIRINDA 2 EL BOMBASIYLA ELE GEÇİRİLDİ

Teslim olan örgüt militanıyla birlikte eylem yapmak için Kuzey Irak'tan yasa dışı yollardan giriş yaparak Şemdinli'ye gelen diğer suikastçinin yakalanması için harekete geçildi. Bir kamyonetle ilçeye girmeye çalışan suikastçi yol çevirmesi yapan jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Suikastçinin üst aramasını yapan jandarma ekipleri, iç çamaşırının içerisine gizlenmiş 2 adet el bombasını ele geçirdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İç Çamaşırından El Bombası Çıktı - Son Dakika


Advertisement