Icf Airports Sanata Desteğini Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

Icf Airports Sanata Desteğini Sürdürüyor

Icf Airports Sanata Desteğini Sürdürüyor

Sanatsal etkinliklere verdiği önem ve desteği ile bilinen ICF Airports Antalya Havalimanı, 'Ali Baba & 40' Operasına ev sahipliği yaptı?

26.03.2015 11:09

Sanatsal etkinliklere verdiği önem ve desteği ile bilinen

ICF Airports Antalya Havalimanı, 'Ali Baba & 40' Operasına ev sahipliği yaptı?

Antalya Piyano Festivali ve Antalya Altın Portakal gibi değerli sanatsal etkinliklere destek veren ICF Airports Antalya Havalimanı, Antalya Devlet Opera ve Balesi'nin 'Ali Baba & 40' operasından kesitleri Cumartesi gerçekleştirilecek sezon prömiyeri öncesi 25 Mart 2015 Çarşamba günü yolcularıyla buluşturdu.

Antalya Devlet Opera ve Balesi tarafından sahnelenen, bestesi Devlet Opera ve Balesi Genel Müdür ve Sanat Yönetmeni Selman Ada'ya ait olan ve librettosunu Tarık Günersel'in yazdığı 'Ali Baba & 40?, 25 Mart 2015 Çarşamba günü 15: 00-16: 30 saatleri arasında ICF Airports 1. Dış Hatlar Terminali Gelen Yolcu ve İç Hatlar Terminali Giden Yolcu Salonları'nda iki adet 15 dakikalık performans ile yolcularla buluştu.

Ali Baba & 40 operası 1991 yılından bu yana ülkemizdeki tüm operalar tarafından Türkçe olarak sahnelenmiş olup dünya opera evleri repertuvarına girmiş ilk Türk operası olma özelliğine sahiptir.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Icf Airports Sanata Desteğini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement