İçişleri Bakanı Soylu: "(Kaşıkçı'nın Kaybolması) Rezidansla İlgili Savcılığın Aldığı Bir Karar Var.... - Son Dakika
Son Dakika Logo

İçişleri Bakanı Soylu: "(Kaşıkçı'nın Kaybolması) Rezidansla İlgili Savcılığın Aldığı Bir Karar Var....

17.10.2018 10:21

İçişleri Bakanı Soylu: "(Kaşıkçı'nın kaybolması) Rezidansla ilgili savcılığın aldığı bir karar var. O talebe olumlu cevap verebilmek ve bunu sağlayabilmek ilgili ülkenin (Suudi Arabistan) onayıyla mümkündür.

İçişleri Bakanı Soylu: "(Kaşıkçı'nın kaybolması) Rezidansla ilgili savcılığın aldığı bir karar var. O talebe olumlu cevap verebilmek ve bunu sağlayabilmek ilgili ülkenin (Suudi Arabistan) onayıyla mümkündür. İlgili ülke bu onayı gösterdiği andan itibaren orada bu soruşturmaya yönelik adımlar atılacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İçişleri Bakanı Soylu: '(Kaşıkçı'nın Kaybolması) Rezidansla İlgili Savcılığın Aldığı Bir Karar Var.... - Son Dakika


Advertisement