İçişleri Bakanı Soylu: "Türkiye PKK ile Mücadelesini Ne Zaman Şiddetlendirse Maalesef Anamuhalefet,... - Son Dakika
Son Dakika Logo

İçişleri Bakanı Soylu: "Türkiye PKK ile Mücadelesini Ne Zaman Şiddetlendirse Maalesef Anamuhalefet,...

11.04.2018 10:53

İçişleri Bakanı Soylu: "Türkiye PKK ile mücadelesini ne zaman şiddetlendirse maalesef anamuhalefet, hükümetimizi ve hükümet partisini bir terör örgütüyle yan yana göstermeye çalışan söylemlerle ortaya çıkmaktadır.

İçişleri Bakanı Soylu: "Türkiye PKK ile mücadelesini ne zaman şiddetlendirse maalesef anamuhalefet, hükümetimizi ve hükümet partisini bir terör örgütüyle yan yana göstermeye çalışan söylemlerle ortaya çıkmaktadır. Burada yapılmak istenen, Türkiye'nin PKK ve aşırı sol örgütlerle mücadelesini sulandırmaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İçişleri Bakanı Soylu: 'Türkiye PKK ile Mücadelesini Ne Zaman Şiddetlendirse Maalesef Anamuhalefet,... - Son Dakika


Advertisement