İdris Bal, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Geldi - Son Dakika
Güncel

İdris Bal, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Geldi

İdris Bal, İstanbul Emniyet Müdürlüğü\'ne Geldi

Demokratik Gelişim Partisi (DGP) Genel Başkanı ve Kütahya Bağımsız Milletvekili İdris Bal, ‘Paralel Yapı’ iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınanların durumunu öğrenmek için emniyete geldi.

15.12.2014 15:12

Demokratik Gelişim Partisi (DGP) Genel Başkanı ve Kütahya Bağımsız Milletvekili İdris Bal, 'Paralel Yapı' iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınanların durumunu öğrenmek için emniyete geldi.

İdris Bal, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne girişte gazetecilere açıklama yaptı. Bal, "Eski defterler kurcalanıyor. Kesinlikle bunlar yeni yalanlar üretmek için ortaya koyulan iddialar. Müslim, gayrimüslim, sağcı, solcu hukuk önünde somut deliller varsa dedikodu yapılmaz. O şahısla ilgili gerekli adım atılır. Hukukta suç ve cezanın şahsiliği ilkesi vardır. Babanın suçu için oğul cezalandırılamaz. Oğlun suçu için anne, teyze oğlu, amca oğlu cezalandırılamaz, suçlanamaz. Varsa biriyle alakalı bir iddia adam gibi yargının önüne koysunlar. O kişi kim olursa olsun, isterse kardeşimiz olsun karşısında durmuyorsak ahlaksızız demektir, hukuka inanmıyoruz demektir" ifadelerini kullandı.

Devletin DNA'larıyla oynandığını iddia eden Bal, "Devletimiz dimdik, objektif, yerinde durmalıdır. Milletin devlete, yargıya, polise sadakati sarsılırsa boşluğu illegal yapılanmalar doldurur" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İdris Bal, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement