Iğdır'a İlk Kez Getirilen Sakal-I Şerif İzdihama Neden Oldu - Son Dakika
Güncel

Iğdır'a İlk Kez Getirilen Sakal-I Şerif İzdihama Neden Oldu

Iğdır\'a İlk Kez Getirilen Sakal-I Şerif İzdihama Neden Oldu

Kutlu Doğum haftası nedeniyle Iğdır'a ilk kez getirilen Sakal-ı Şerifi görmek için camiye akın edenler izdihama neden oldu.

17.04.2012 15:16

Kutlu Doğum haftası nedeniyle Iğdır'a ilk kez getirilen Sakal-ı Şerifi görmek için camiye akın edenler izdihama neden oldu.

Peygamber Hz. Muhammed'in Sakal-ı Şerif'i, Merkez Caminde öğlen namazı sonrası ziyarete açıldı. Camide öğle namazına katılan Iğdır Valisi Amir Çiçek, Sakal-ı Şerif'i selamlayarak ziyareti başlattı. Sakal-ı Şerif'i görmek için insanlar camiye akın etti. Vatandaşlar, camide ziyarete açılan Sakal-ı Şerif'i görebilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Bir çok kişinin Sakal-ı Şerif'i cep telefonu ile fotoğrafını çekmek istemesi nedeniyle, cami içinde insanlar zor anlar yaşadı.

Önce erkeklere açılan Sakal-ı Şerif'e yoğun ilgi olunca, din görevlileri izdiham yaşanmaması için cemaatin tek sıraya girmesini istedi. Sakal-ı Şerif, daha sonra kadınların ziyaretine açıldı. Müftü Cüneyt Kulaz ve cami görevlileri sık sık 'sadece selam verin ve geçin' diyerek insanları uyardı. Görevliler Sakal-ı Şerif'e dokunmak isteyenlere izin vermedi. İl Müftüsü Cüneyt Kulaz, Sakal-ı Şerif'inin Iğdır'a ilk kez getirildiğini ifade etti. - Iğdır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Iğdır'a İlk Kez Getirilen Sakal-I Şerif İzdihama Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement