İhh ve Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden Ortak Proje - Son Dakika
Güncel

İhh ve Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden Ortak Proje

İhh ve Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden Ortak Proje

Adıyaman’ın Kahta ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İHH Kahta Temsilciği ile ortaklaşa yürütülen ‘Her Sınıfın Yetim Kardeşi’ projesinin istişare toplantısı yapıldı.

30.12.2017 10:25

Adıyaman'ın Kahta ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İHH Kahta Temsilciği ile ortaklaşa yürütülen 'Her Sınıfın Yetim Kardeşi' projesinin istişare toplantısı yapıldı.

Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, İHH Kahta Temsilcisi İsmail Tümer ile bir araya gelerek ortaklaşa yürütülen 'Her Sınıfın Yetim Kardeşi' Projesi ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Proje hakkında konuşan Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, "Okullarımızda farkındalık ve duyarlılık oluşturacak, gençlerimize ve çocuklarımıza aşılanacak bu tür incelik ve içtenliklerin her zaman arkasında olmaya gayret gösterip, yollarını açmaya çalışacağız. Böyle güzel çalışmalarda önderlik yaptıkları için İHH Kahta temsilciliği yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan istişare toplantısından sonra İHH Kahta Temsilcisi İsmail Tümer tarafından Müdür Tünçmen'e plaket takdim edildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İhh ve Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden Ortak Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement