İhlas Koleji Öğretmeni Anadolu Yollarında - Son Dakika
Güncel

İhlas Koleji Öğretmeni Anadolu Yollarında

İhlas Koleji Öğretmeni Anadolu Yollarında

Çocuk edebiyatının usta kalemlerinden İhlas Koleji Edebiyat Öğretmeni Bestami Yazgan, Anadolu'da yaptığı ziyaretlere devam ediyor.

30.11.2013 10:45  Güncelleme: 11:18

Çocuk edebiyatının usta kalemlerinden İhlas Koleji Edebiyat Öğretmeni Bestami Yazgan, Anadolu'nun çeşitli kentlerinde yaptığı ziyaretlere devam ediyor.

Edirne'den başlayan yolculuğuna Karaman ve Erzurum ile devam eden Yazgan'ın Aralık ayı programı da belli oldu.

Usta yazar 5-8 Aralık tarihleri arasında sırasıyla Karaman, Konya, Niğde ve Kahramanmaraş'da sevenleriyle buluşacak.

Çocuk edebiyatında önemli eserler yazan Yazgan, 5 Aralık Perşembe günü Karaman'da olacak. Cuma günü ise Konya'ya geçecek olan Yazgan bu şehirde düzenlenecek olan Kitap Fuarı'na katılarak kitaplarını imzalayacak.

Dört günlük yolculuğunda 7 Aralık Cumartesi günü Niğde'de de bir programa katılacak olan Yazgan turun son gününde Kahramanmaraş'a giderek burada kendisi adına düzenlenecek olan "Bestami Yazgan'la Bizim Bahçe Buluşmaları" isimli programda bulunacak. Yazgan katılacağı programlarda dinleyicilerine çocuk kalbine doğru yapmış olduğu yolculuğunun satırbaşlarını anlatacak.

Çıkacağı Anadolu turu hakkında konuşan Yazgan, 2013 yılı içinde çeşitli illere giderek okumaya yönelik çalışmalara katıldığını belirtti. Değişik şehirlerde okuyucularıyla buluşmaktan dolayı mutlu olduğunu da söyleyen Yazgan bu buluşmalar ile yeni yazacağı kitaplar hakkında önemli ipuçları yakaladığını ifade etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İhlas Koleji Öğretmeni Anadolu Yollarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement