İhlas Vakfından Yeni Asya Gazetesine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

İhlas Vakfından Yeni Asya Gazetesine Ziyaret

İhlas Vakfından Yeni Asya Gazetesine Ziyaret

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Avukat Mehmet Okyay ve Kurumsal İletişim Direktörü Şaban Çakır, Yeni Asya gazetesini ziyaret etti.

12.02.2014 15:55  Güncelleme: 15:59

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Avukat Mehmet Okyay ve Kurumsal İletişim Direktörü Şaban Çakır, Yeni Asya gazetesini ziyaret etti.

İhlas Vakfı heyetini, gazetenin Güneşli'de bulunan merkez binasında Yeni Asya Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutlular ve Başkan Yardımcısı Ali Yılmazcan karşıladı.

Ziyarette Mehmet Okyay, İhlas Vakfı tarafından üçüncü baskısı yapılan "Enver Ören Ağabey'in Ardından" isimli kitabı Kutlular'a takdim etti. Okyay, aynı zamanda İhlas Vakfı'nın da kurucusu olan merhum Enver Ören ile Mehmet Kutlular'ın çok iyi dost olduklarını ifade etti. Bu dostluğa atıfta bulunan Okyay, "Bu dostluk çerçevesinde haftanın belli günlerinde Cağaloğlu'ndaki Türkiye gazetesinde bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunurlardı" dedi.

Kitabın ortaya çıkmasında emeği geçenlere müteşekkir olduklarını belirten Okyay, merhum Enver Ören'in hem vefatının ilk yılı olması hem de 75. doğum günü olması sebebiyle böyle bir çalışmayı hazırladıklarını söyledi.

KUTLULAR: "ENVER ÖREN ÇOK İYİ BİR DOST VE İNSANDI"

Kitabı büyük bir memnuniyetle kabul eden ve teşekkür eden Kutlular, bu kitapla eski günleri hatırladığını söyledi. Enver Ören ile çok iyi dost olduklarını vurgulayan Kutlular, "Enver Ören ile iki dosttan öte her zaman kardeş gibiydik; zor günlerimizde birbirimizden her türlü maddi ve manevi desteği esirgemezdik" dedi. Bu günlerin unutulmasının mümkün olmadığını sözlerine ekleyen Kutlular, "Enver Ören çok iyi bir dost ve çok iyi bir insandı" ifadelerini kullandı.

Mehmet Okyay, daha sonra Kutlular'a İhlas Vakfı'nın yapmış olduğu hizmetler hakkında bilgi verdi. Yurt içinde ve yurt dışında birbirinden kıymetli çalışmalara ve organizasyonlara öncülük ettiklerini belirten Okyay, özellikle Türkiye'de 31, yurt dışında ise 10 öğrenci yurdu ile 3 bin 500 civarında öğrencinin barınma ihtiyacını karşıladıklarını belirtti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İhlas Vakfından Yeni Asya Gazetesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement