IKBY'de şiddetli yağışlar sonucu sel felaketi: 1 ölü - Son Dakika
Güncel

IKBY'de şiddetli yağışlar sonucu sel felaketi: 1 ölü

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin Erbil kentinde etkili olan şiddetli yağışlar sonucu meydana gelen selde 1 kişi hayatını kaybetti. Kure bölgesinde bir araç içinde bulunan 2 kişi sel sularına kapıldı. Sivil savunma ekiplerinin çalışmaları sonucu sürücünün cansız bedenine ulaşılırken, sürücünün eşi kurtarıldı. Bayram boyunca devam etmesi beklenen yağışlar nedeniyle sel riski devam ediyor.

10.04.2024 17:36

- IKBY'de sel felaketi: 1 ölü

ERBİL - Irak'ın kuzeyindeki Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin Erbil kentinde etkili olan şiddetli yağışların yol açığı selde 1 kişi hayatını kaybetti.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde etkili olan şiddetli yağış sele yol açtı. Erbil kentinin kuzeyindeki Kure bölgesinde bir araç içindeki 2 kişi ile birlikte sel sularına kapıldı. Sivil savunma ekiplerinin çalışmaları sonucu sürücünün cansız bedenine ulaşılırken, sürücünün eşi kurtarıldı.

Irak ve kuzeyinde etkili olan yağışların bayram boyunca devam etmesi bekleniyor.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde geçtiğimiz ay etkili olan şiddetli yağışlar Duhok ve Erbil kentlerinde sel felaketine yol açmıştı. Duhok kentinde meydana gelen selde 3 kişi yaşamını yitirmişti.

IKBY\'de şiddetli yağışlar sonucu sel felaketi: 1 ölü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel IKBY'de şiddetli yağışlar sonucu sel felaketi: 1 ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement