Olay Sanayi Sitesi 7. Blok'ta meydana geldi. Buradaki oto elektrik elektronik üzerine faaliyet gösteren iş yerinin sahibi olan Şakir Bozkurt ile Şenol Ç. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Şenol Ç. üzerinde taşıdığı tabanca ile Şakir Bozkurt'a 3 el ateş etti. Kurşunlardan biri Şakir Bozkurt'un sol bacağına isabet etti.
Bozkurt kanlar içerisinde yerde kalırken, Şenol Ç. ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Çalışanların çağırdığı ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne götürülen Şakir Bozkurt'un durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kaçan Şenol Ç. ile yaralı Şakir Bozkurt'un daha önceden bir başka iş yerinde ortak oldukları, aralarında da bu yüzden tartışma çıktığı öğrenildi.
Soruşturma sürdürülüyor.
Son Dakika › Güncel › 2 Ortağın Kavgası Kanlı Bitti: 1 Yaralı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.