İkiz Kardeşini Yalnız Bırakmadı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

İkiz Kardeşini Yalnız Bırakmadı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
İkiz Kardeşini Yalnız Bırakmadı

23 Nisan Uluslararası Çocuk Fuarı'nda ikizini izlemeye gelen Tuğçe, renk kattı

Büyükşehir Belediyesi'nin Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlediği Çocuk Eğitim ve Eğlence Fuarı'nda ikizini izlemeye gelen bedensel engelli Tuğçe Tatlı renkli görüntüler oluşturdu.

FARKLI BİR KONUK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin 4.'sünü düzenlediği 23 Nisan Uluslararası Çocuk Eğitim ve Eğlence Fuarı'nda yer alan Performans Sahnesi'nde Derince Çenesuyu İlköğretim Okulu'nun Halk Oyunları gösterisinden ilginç enstantaneler yaşandı. Artvin yöresi oyunlarını sergileyen öğrencileri izleyenlerin arasında farklı bir konuk da vardı.

MUTLULUK TABLOSU OLUŞTU

Halk oyunu sergileyen öğrencilerden Samet Tatlı'nın ikizi de kardeşini izlemeye geldi. Bedensel engelli Tuğçe Tatlı, halk oyunu kostümüyle kardeşinin gösterisini takip etti. Aynı sınıfta öğrenim gören Tuğçe, kardeşini ilgi ile takip etti. Bol bol alkışlarla gösterisine eşlik eden Tuğçe ile kardeşinin mutluluk tablosu ise görülmeye değerdi.

Kaynak: Bültenler