İl Koordinasyon Kurulu IV. Dönem Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

İl Koordinasyon Kurulu IV. Dönem Toplantısı Yapıldı

İl Koordinasyon Kurulu IV. Dönem Toplantısı Yapıldı

Necdet Özeroğlu, kaymakamlar, belediye başkanları, yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri katıldı.

17.10.2012 17:33

Yatırım ve sektörel gelişmeleri değerlendirmek, sorunları ve çözüm önerilerini ele almak, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla yapılan İl Koordinasyon Kurulu'nun 2012 yılı 4. dönem toplantısı, Vali İbrahim Özçimen başkanlığında yapıldı.

Valilik Yedigöller Toplantı salonunda yapılan toplantıya, Vali Yardımcısı Necdet Özeroğlu, kaymakamlar, belediye başkanları, yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri katıldı.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Vali İbrahim Özçimen Bolu'da, yürütülen projeler ile ilgili bilgiler verdi. 2012 Yılı Ekim dönemi itibari ile İlimiz genelinde 1'i Genel Müdürlük, 49'u Bölge Müdürlükleri, 147'si İl Müdürlükleri, 17'si Üniversite, 69'u Kaymakamlıklara ve 104'ü Belediyelere ait olmak üzere toplam 387 proje yürütüldüğünü ifade eden Vali İbrahim Özçimen, proje bedellerinin toplamının 4 milyar 376 milyon 977 bin TL, ödeneklerinin ise 160 milyon 449 bin TL olduğunu ve ödeneklerin harcamasının da 144 milyon 113 bin TL olduğunu belirtti.

Toplantıya katılan Bölge ve İl Müdürleri kendi kurumları ile ilgili Bolu'da yürütülen ve yapımı programlanan yatırım ve projelerle hakkında bilgiler verdiler, sorulan soruları yanıtladılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İl Koordinasyon Kurulu IV. Dönem Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement