İlişkiye Girmek İsteyen Mobilyacıya Zorla Senet İmzalatıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

İlişkiye Girmek İsteyen Mobilyacıya Zorla Senet İmzalatıldı

İlişkiye Girmek İsteyen Mobilyacıya Zorla Senet İmzalatıldı
05.11.2015 15:52  Güncelleme: 17:32

İzmir'in Buca ilçesinde 49 yaşındaki mobilyacıya, ilişkiye girmek istediği 16 yaşındaki A.Ö. adlı genç kızın evinde zorla 50 bin TL'lik senet imzalatıldı.

İzmir'in Buca ilçesinde 49 yaşındaki H.T., birlikte olmak için 16 yaşındaki A.Ö. adlı genç kızın evine gittikten sonra, içeriye giren iki erkek, tehditle 50 bin TL'lik senet imzalattı. Olayın ardından senet imzalatan A.Y. yakalanıp tutuklandı. H.T., hakkında ise küçük yaştaki kıza cinsel istismardan işlem yapıldı.

TAKMA İSMİ "ÖYKÜ"

Geçen 29 Ekim'de meydana gelen olayda, mobilyacılık yapan H.T., yaklaşık 20 gündür kendisini arayıp tanışmak isteyen ve adının 'Öykü' olduğunu söyleyen A.Ö.'nün evine gitti. Evde birlikte oldukları sırada D.M. ile A.Y., içeriye girdi. İki erkek, henüz 16 yaşında olduğunu belirttikleri A.Ö. ile birlikte olan H.T.'yi, polisle ihbar etmekle tehdit edip, 50 bin TL'lik senet imzalattı.

CİNSEL İSTİSMARDAN İŞLEM YAPILDI

Olayın ardından H.T.'nin şikayetçi olması üzerine polis çalışma başlattı. Polis, olaya karışanlardan A.Y.'yi yakaladı. A.Y., işlemlerin tamamlanmasının ardından sevkedildiği gönderildiği adliyede tutuklandı. Olaya karışan 16 yaşındaki A.Ö. ve ailesinin onu kaçırdığı gerekçesiyle şikayetçi olduğu D.M.'nin ise arandığı öğrenildi. Soruşturmanın devamında ise H.T. hakkında, küçük yaştaki kıza cinsel istismardan işlem yapıldı. H.T., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İlişkiye Girmek İsteyen Mobilyacıya Zorla Senet İmzalatıldı - Son Dakika


Advertisement