İlk Müdahale Gülseren Hemşireden - Son Dakika
Güncel

İlk Müdahale Gülseren Hemşireden

İlk Müdahale Gülseren Hemşireden

SAKARYA Karapürçek'ten Akyazı istikametine giden Şükrü T. idaresindeki otomobil ile Adapazarı istikametine giden Cengiz Salim S. idaresindeki otomobil, dün saat 17.00 sularında Batakköy Kavşağı'nda çarpıştı.

27.07.2016 09:57

SAKARYA Karapürçek'ten Akyazı istikametine giden Şükrü T. idaresindeki otomobil ile Adapazarı istikametine giden Cengiz Salim S. idaresindeki otomobil, dün saat 17.00 sularında Batakköy Kavşağı'nda çarpıştı. Kaza sonucu her iki otomobil de sürüklenerek yoldan çıktı. Kazada sürücüler Cengiz Salim S. ve Şükrü T. ile yolcular Hatice S., Gürcan T. ve Tenzile B. yaralandı. Kazada yaralananlara sağlık ekipleri gelene kadar ilk müdahaleyi, o sırada yoldan geçen ve Almanya'da hemşire olarak görev yapan Gülseren adlı hemşire yaptı.

TESELLİ ETTİ

Soyadı öğrenilemeyen Gülseren hemşire, bir yandan yaralıların sağlık durumlarını kontrol etmeye çalışırken, bir yandan da onları teselli etti. Kazazede yakınlarına da telefonla bilgi veren Gülseren hemşire, sağlık ekipleri geldikten sonra bir süre daha sağlık ekiplerine yardımcı olduktan sonra olay yerinden ayrıldı. Kazada yan yatan otomobilde sıkışan yaralı kadını itfaiye ekipleri sıkıştığı yerden kurtardı. Yaralılar, Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel İlk Müdahale Gülseren Hemşireden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement