İmam Hüseyin Birlik İlim ve Hizmet Vakfı Kuruldu - Son Dakika
Güncel

İmam Hüseyin Birlik İlim ve Hizmet Vakfı Kuruldu

İmam Hüseyin Birlik İlim ve Hizmet Vakfı Kuruldu

İmam Hüseyin Birlik İlim ve Hizmet Vakfı, "eğitim yardımı ve burs vermek, eğitim kurumları kurmak ve idare etmek kurmak ve idare etmek, öncelikle Beykoz'un ve genelde tüm Türkiye'nin doğal güzelli için gerekli tüm faaliyetlerde bulunmak" amacıyla...

24.11.2013 10:07

İmam Hüseyin Birlik İlim ve Hizmet Vakfı, "eğitim yardımı ve burs vermek, eğitim kurumları kurmak ve idare etmek kurmak ve idare etmek, öncelikle Beykoz'un ve genelde tüm Türkiye'nin doğal güzelli için gerekli tüm faaliyetlerde bulunmak" amacıyla İstanbul'da kuruluyor.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Beykoz 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin kararıyla İmam Hüseyin Birlik İlim ve Hizmet Vakfı İstanbul Beykoz'da kurulacak. Mal varlığı 50 bin TL olan Vakıf, Hüseyin Özyurt, Hüseyin Kurt, Murat Soylu, Ahmet Soylu, İlyas Özyurt, Musa Aydın, Selahattin Güngör, Hasan Akan ve Mahmut Mercan tarafından vakfedildi. Vakfın amacı, "Öncelikle İstanbul Beykoz olmak üzere Türkiye içinde hazır bulunmak, eğitim yardımı ve burs vermek, eğitim kurumları kurmak ve idare etmek kurmak ve idare etmek, öncelikle Beykoz'un ve genelde tüm Türkiye'nin doğal güzelliği için gerekli tüm faaliyetlerde bulunmak, benzer, özel ve kamu kuruluşları ile işbirliğiyle okul, cami, sağlık ocağı, dispanser, çeşme gibi halkın hizmetinde bulunan bina ve tesislerin onarımına yardım ve katkıda bulunmak, gerektiğinde yenilerinin yapımına çalışmak" olarak belirlendi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İmam Hüseyin Birlik İlim ve Hizmet Vakfı Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement