İnci Vakfı Çocuk Orkestrası İzmir Devlet Senfoni Orkestrası İle El Ele - Son Dakika
Güncel

İnci Vakfı Çocuk Orkestrası İzmir Devlet Senfoni Orkestrası İle El Ele

İnci Vakfı Çocuk Orkestrası İzmir Devlet Senfoni Orkestrası İle El Ele

"İnci Vakfı Çocuk Orkestrası", Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ile birlikte verdiği konserinde profesyonellerden tam not aldı.

27.04.2019 11:21

"Eğitime Destek, Geleceğe Hizmet" anlayışıyla Cevdet İnci Eğitim Vakfı'nın, 6-15 yaş arası çocukları sanatla buluşturmayı amaçlayan 3 yaşındaki İnci Vakfı Çocuk Orkestrası, 26 Nisan'da İzmir Devlet Senfoni Orkestrası'yla birlikte sahne aldı. İnci Vakfı Çocuk Orkestrası'ndan 40 çocuk, Tolga Taviş yönetimindeki İzmir Devlet Senfoni Orkestrası'yla birlikte 6 parça seslendirdi ve kapanışını İnci Vakfı Çocuk Orkestrası'nın yaptığı konser sanatseverler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

İnci Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Şerife İnci Eren, "Cevdet İnci Eğitim Vakfı olarak Bornova Belediyesi ve Barış İçin Müzik Vakfı iş birliği ile 'İnci Vakfı Çocuk Orkestrası'nı kurduk. Bu proje ile çocuklarımız sanat ve müzik ile kaynaşırken, bir bütünün 'çok değerli' bir kısmı olduklarını yaşayarak öğreniyorlar. 3 yıldır süregelen çalışmalarla orkestramızın, 110 çocuğa büyümesinin gururunu yaşıyoruz. Şef Tolga Akın'ın yönetiminde 10'dan fazla konser veren orkestramızı sahnede her izlediğimizde ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bir kez daha görüyoruz. Sıfırdan başlayarak geliştirdiğimiz bu sosyal projede, bugün işin en iyi profesyoneli olan 'İzmir Devlet Senfoni Orkestrası' ile birlikte sahne almış olmalarından onur duyduk" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnci Vakfı Çocuk Orkestrası İzmir Devlet Senfoni Orkestrası İle El Ele - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement