İnegöl Belediyesi'nden Huzurevi ve Aşevi - Son Dakika
Güncel

İnegöl Belediyesi'nden Huzurevi ve Aşevi

İnegöl Belediyesi\'nden Huzurevi ve Aşevi

Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeni huzurevi binasının bir hayırsever tarafından Yeniceköy’e yapılacağı müjdesini verdi.

25.03.2015 17:09

Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeni huzurevi binasının bir hayırsever tarafından Yeniceköy'e yapılacağı müjdesini verdi.

Belediye Başkan Yardımcıları Alper Taban ve meclis üyeleriyle birlikte huzurevini ziyaret eden Başkan Alinur Aktaş, yaşlılara pijama takımı hediye etti. Çeşitli ikramlarda bulunulan ziyarette yeni huzurevinin bir hayırsever tarafından Yeniceköy'e yapılacağını bildiren Aktaş, "Huzurevi ve aşevi olarak kullandığımız binamızda değerli büyüklerimizi ziyarete geldik. Bu hafta biliyorsunuz Yaşlılara Saygı Haftası. Dönem dönem bizler buraya bayramlar başta olmak değişik günlerde gelmeye çalışıyoruz. . Şu an 36'sı erkek, 4'ü kadın olmak üzere 40 sakinimiz var. Farklı faaliyetlerle onları eğlendirmeye, dinlendirmeye çalışıyoruz. Ama bunun yanında da biliyorsunuz yeni bir huzurevi ve aşevi projemiz var. Allah nasip, kısmet ederse şuan da bir hayırsever marifetiyle, ilerleyen günlerde onları da detaylı bir şekilde açıklayacağım. Bu alanda hastanenin kalkmasıyla beraber komple bir kentsel dönüşüm çalışması olacağı için bu bina da kentsel dönüşüme tabi olacak. 35-40 yıllık, artık işlevini bitirmiş bir bina. Sadece sonradan yapılan ilave binayla alakalı o kısmı Aile Danışma Merkezi olarak kullanmak istiyoruz. Orada bir projemiz olacak" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İnegöl Belediyesi'nden Huzurevi ve Aşevi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement