İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu 2. Olağan Genel Kurulu - Son Dakika
Güncel

İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu 2. Olağan Genel Kurulu

İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu 2. Olağan Genel Kurulu

İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu (İMEF) 2. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

15.03.2014 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu (İMEF) 2. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek adayın çıktığı genel kurulda genel başkanlığa Süleyman Hasan Basa seçildi.

İMEF 2. Olağan Genel Kurulu, Başkent Öğretmenevi'nde yapıldı. Genel kurula 60 delege katıldı. İMEF Genel Başkanı Nizamettin Bilici, yeniden aday olmayacağını belirterek, "İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu 2. Olağan Genel Kurulu gerçekleştireceğiz. Başkan adayı olmayacağım ama yeni başkan adayı arkadaşlarımız var. Onlarla beraber yaptığımız güzel çalışmaları teknoloji çağının gereklerine uygun çalışmalara devam edeceğiz. İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu temel anlamda internetin yararlarını ve zararlarını ortaya çıkarabilmek ve zararlarını da engelleyebilmek amacıyla 2010 senesinde kuruldu. Bu zamana kadar da çok ciddi çalışmalar yaptık" dedi.

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Mevcut Başkan Nizamettin Bilici'nin tekrar aday olmaması üzerine seçime tek adayla girildi. Süleyman Hasan Basa, oy çokluğu ile İMEF'in yeni genel başkanı seçildi. Daha sonra yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı gerçekleştirildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu 2. Olağan Genel Kurulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement