Irak'taki İntihar Saldırısı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Irak'taki İntihar Saldırısı

25.06.2013 21:11

Cumhurbaşkanı Gül, Irak Türkmen Cephesi Başkan Yardımcısı Muhtaroğlu'nun da hayatını kaybettiği intihar saldırısı nedeniyle Irak Türkmen Cephesi Başkanı Salihi'ye gönderdiği taziye mesajında, "hayasız" olarak nitelediği terör eylemini şiddetle lanetledi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Irak Türkmen Cephesi Başkan Yardımcısı Ali Haşim Muhtaroğlu ve 13 kişinin hayatını kaybettiği intihar saldırısını şiddetle lanetledi.

Cumhurbaşkanlığından alınan bilgiye göre, Gül, saldırı nedeniyle Irak Türkmen Cephesi Başkanı Erşad Salihi'ye başsağlığı mesajı gönderdi.

Gül, mesajında, aralarında Muhtaroluğu'nun da bulunduğu çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği menfur intihar saldırısını derin üzüntüyle öğrendiğini belirtti. "Hayasız" olarak nitelediği terör eylemini şiddetle lanetlediğini ifade eden Gül, mesajında "Kardeş Türk halkı acınızı yürekten paylaşmaktadır" dedi.

Türk halkı ve şahsı adına saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet dileyen Gül, Türkmenlere taziyelerini iletti. Cumhurbaşkanı Gül, yaşamını yitirenlerin ailelerine sabır ve metanet, yaralılara acil şifa temennisinde bulundu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Irak'taki İntihar Saldırısı - Son Dakika


Advertisement