İş dünyasının duayenleri 'İşini Şansa Bırakma Zirvesi'nde - Son Dakika
Güncel

İş dünyasının duayenleri 'İşini Şansa Bırakma Zirvesi'nde

İş dünyasının duayenleri \'İşini Şansa Bırakma Zirvesi\'nde

BKK Gençlik Meclisi Tarafından 1 Mart 2014 Cumartesi günü düzlenecek olan 'İşini Şansa Bırakma Girişimcilik Zirvesi'nde, Bursa iş dünyasının önemli isimleri gençlerle buluşuyor.

26.02.2014 15:28

Bursa Kent Konseyi (BKK) Gençlik Meclisi tarafından 1 Mart tarihinde düzenlenecek olan 'İşini Şansa Bırakma Girişimcilik Zirvesi'de, iş dünyasının önemli isimleri gençlerle buluşarak tecrübelerini aktaracak.

Bursa Kent Konseyi (BKK) Gençlik Meclisi İstihdam ve Kariyer Çalışma Grubu tarafından bu yıl üçüncüsü yapılacak olan 'İşini Şansa Bırakma Zirvesi', 'Girişimcilik' temasıyla 1 Mart 2014 Cumartesi günü saat 10.00'da yapılacak. Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Hüdavendigar Salonu'ndaki zirvede, Bursalı önemli işadamları gençlere gün boyunca bilgi ve birikimlerini aktaracak.

Turkticaret.net İcra Kurulu Başkanı Murat Yanıklar, BİNTED Genel Müdürü Birgül Yıldız Günay ve ıslak mendilin mucidi Ataman Özbay zirveye konuşmacı olarak katılacak.

BKK Başkanı Semih Pala'nın moderatörlüğünü yapacağı interaktif oturumda ise Özdilek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Durmazlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durmaz, Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yeşilova ve Hastavuk Yönetim Kurulu üyesi Müjdat Sezer iş hayatındaki deneyimlerini gençlerle paylaşacak.

Çeşitli firmaların stant açacağı programda, gün boyu staj başvurusunda bulunulabilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İş dünyasının duayenleri 'İşini Şansa Bırakma Zirvesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement